Nu vă place Paypal? Avem o soluție

Paypal era mijlocul de plată utilizat până acum pentru cumpărăturile făcute pe site-ul www.librariaromanilor.com

De altfel, Paypal este unul dintre cele mai populare mijloace de plata folosite în acest moment în comerțul electronic. Multă lume preferă să-l folosească pentru că este o garanție pentru securitatea tranzacției.

Dar nu toată lumea este fericită cu Paypal. Unii nu sunt mulțumiți de agresivitatea cu care această companie îi împinge să-și facă un cont propriu, altora li se pare greoi modul în care procesarea plății funcționează.

credit cardAcum puteți plăti cu cardul dvs. de credit

Vestea bună este că din ianuarie oferim clienților noștri posibilitatea de a plăti direct cu cardul, fără a mai trece prin Paypal.

Odată ajunși în pagina de plată, veți vedea două opțiuni: PayPal și Credit Card. O puteți alege pe a doua (vedeți imaginea care însoțește acest articol). Puteți chiar salva cardul dvs. pentru viitoarele cumpărături.

Securitate înainte de toate

Serverul nostru web este PCI compliant. Aceasta înseamnă că satisface toate exigențele pentru a putea accepta tranzacții electronice.

În afară de asta, site-ul librăriei tocmai a implementat un certificat de securitate SSL deci vizita și acțiunile dvs. pe site-ul nostru sunt criptate.  Dacă nu aveți un browser foarte vechi, veți găsi în bara de adresă un lăcățel verde care arată securitatea conexiunii dvs.

În plus, datele nu sunt stocate pe serverul nostru ci direct pe serverele procesatorilor de carduri (în cazul Librăriei – Paypal și Stripe).

Spor la cumpărături!

Photo By: frankieleon